It's all about the brows !

Verven Wenkbrauwen: €20

Omkader je gezicht met een prachtige set wenkbrauwen. Ze bepalen zo echt je volledige look.
We moeten je dus niet vertellen hoe belangrijk het is voor je uitstraling dat ze er mooi en verzorgd uitzien.

Tijdens je behandeling gebruiken we wenkbrauwverf die in slechts enkele minuten een mooie, dekkende en houdbare tint creëert. Deze tint is licht- en waterbestendig en blijft gemiddeld drie tot vier weken mooi. Gun jezelf de luxe van perfect gekleurde wimpers en wenkbrauwen en sta elke dag op met een frisse blik.

Shaping & Tinting
Creëer wenkbrauwen die perfect passen bij jouw gezicht en uitstraling! Wenkbrauwen spelen een prominente rol in je gezicht. Ze zijn bepalend voor je algehele uitstraling. Superbelangrijk dus dat ze netjes in shape zijn!

Tijdens een shaping & tinting behandeling verwijderen we overtollige haartjes door ze te epileren of waxen. We shapen de wenkbrauw in een mooie vorm en knippen te lange of uitstekende wenkbrauwhaartjes, zodat deze in de juiste vorm gestyled worden.

Ook wanneer je hele lichte wenkbrauwharen hebt is het mogelijk deze te laten shapen en verven.

Hybride Tinting: €20

Normale wenkbrauwverf blijft gemiddeld 3 tot 4 weken zitten, afhankelijk van het huidtype en de hoeveelheid haartjes op de wenkbrauwen.
Kies je ervoor je wenkbrauwen te verven met hybrideverf dan zal de verf wat langer zichtbaar zijn.
Deze rijk gepigmenteerde kleur laat een duidelijke afdruk achter op zowel huid als haartjes dus óók de huid onder de wenkbrauwen. De kleur blijft ongeveer 5 dagen zichtbaar op de huid en tot 6 weken op de wenkbrauwharen.