Hapiness is ....Having your nails done !

Manicure: €27
Manicure incl Nagellak: €32
Tijdens deze behandeling vijlen we de nagels in gewenste vorm. We verwijderen de dode huidcellen en loshangende velletjes d.m.v een vellentang en een freestoestel met freesbitjes die aangepast worden jouw huidtype.
Deze behandeling is ideaal als je geen product wenst op je nagels maar je verzorgde handen toch belangrijk vind. 

Gellak: €37
Je kan gellak vergelijken met een nagellak die een langere houdbaarheid heeft
Deze optie is perfect voor mensen met stevige nagels of om natuurlijke nagels te laten groeien.
Gellak is nog steeds het dunste product en meest natuurlijk ogend van de 3 mogelijkheden.

Bij het aanbrengen van gellak wordt eerst een basecoat aangebracht, daarna een dubbele kleurlaag en vervolgens een topcoat.

Nieuwe set gelnagels op eigen nagels: €52
Gel is een harder bouwproduct en in tegenstelling tot een natuurijke nagelbehandeling waarbij we werken met een flexibele gel, moeten we hier de gel iets hoger opbouwen om de stevigheid te kunnen garanderen.
Nadat de nagels zijn opgebouwd, worden deze door middel van vijltechnieken in de juiste vorm gevijld. Dankzij de juiste vijltechnieken opbouw is het resultaat een strakke natuurlijk uitziende gelnagel.

Ook hier heb je weer de keuze om te gaan voor een nude afwerking, en dan kiezen we voor een naturelle gekleurde bouwgel
Of je kan kiezen om de bouwgel af te lakken met een gelpolish kleur naar keuze. Bepaalde technieken zijn makkelijker uit te voeren met gelnagels denk maar aan een babyboom of colorboom.

Biab/Naturel Nail Treatment: €49
Biab is letterlijk vertaald een bouwgel in een flesje (builder in a bottle). Biab zie je verschijnen in verschillende termen “rubber base” “builder base” “natural nail treatment” “NN” Dit zijn allemaal termen voor 1 en hetzelfde product. Dit is een nieuwe generatie van flexibele gel die gebruikt wordt om de natuurlijke (korte) nagel te verstevigen en heeft een superieure hechtingop de natuurlijke nagel.

De rubberbase wordt aangebracht in een iets dikkere laag dan de klassieke gellak, maar dunner dan een gelnagel. Hierdoor zorg je voor een versteviging van de natuurlijke nagel. Je las het al, flexibel, hetgeen ervoor zorgt dat je minder snel tot geen breuken zal hebben. Deze behandeling is enkel geschikt voor kortere nagels. Rubberbase nagels blijven 3 tot 4 weken zitten.Om de natuurlijke look te behouden bestaat biab in verschillende natuurlijke tinten.
Toch liever een kleurtje kiezen uit onze meer dan 250 Kleuren?
Ook dat is geen probleem! Biab nagels kunnen perfect van een leuke kleur worden voorzien.

Bijwerking gelnagels: €49
Bijwerking gelnagels +4 weken: €54
Een bijwerking van gelnagels gebeurd om de 3 a 4 weken.
In deze behandeling van vijlen we de gellaagjes weg. Dit maakt het mogelijk om weer een geheel nieuwe kleur op de nagel te zetten.

Nieuwe set met verlenging
Small €75 - Medium €77 - Large €79
Wil jij graag langere nagels? Dan kies je voor een gelnagel met verlenging.
In deze 2u durende behandeling worden je nagels verlengd en verstevigd.
Dit is mogelijk met een french full color.
Natuurlijke nagels groeien onder de kunstnagels gewoon verder. Hierdoor krijg je een uitgroeirandje aan de bovenkant van je nagel. Dit randje dient na 3 weken bijgewerkt te worden.

Extra's :
Nailart per nagel: €1
Herstelling > 1 week: €4
Verwijderen van gelnagels incl. verzorging: €38