• Body&Bess is een 100% Belgisch familiebedrijf. 
    Sinds 2013 bieden zij natuurlijke verzorging. 
    Producten vrij van parabenen en andere chemische toevoegingen.

  • Hydro Sensitive gamma is een gamma voor de meest gevoelige, droge en veeleisende huiden.
    De frambozenpitolie is in deze lijn de basis en zorgt voor een optimale voeding en herstel van de huid.

  • Voor de gemengde en onzuivere huiden bieden zij het Skin Control gamma aan, gebaseerd op rijstpoeder.
    Rijstpoeder heeft een hoog absorberend vermogen en geeft de vette huid een zuivere en matte uitstraling.

Mini Flashverzorging: €47
Heb je weinig tijd, maar wil je toch genieten van een doeltreffende gelaatsverzorging?

Kies dan zeker voor deze behandeling!

Deze verzorging omvat een reiniging,peeling,korte massage en een dagverzorging anagepast aan je huid.

45 MIN

Basic Skin Care: €71
Deze gelaatsbehandeling biedt de huid een basisverzorging op maat van ieders huid.
Ideaal dus om de huid van nieuwe klanten beter te leren kennen.

60 MIN

Purifying Skin Care: €45
Deze kortverzorging biedt klanten met onzuivere huidtypes de mogelijkheid om hun huid goed te laten onderhouden door de schoonheidsspecialiste.Opstoten van acné en comedonen worden hierdoor vermeden. de jeugdige klanten krijgen met deze behandeling de kans om zich professioneel te laten verzorgen zonder hoge bedragen te spenderen.
*In deze verzorging zit geen gelaatsmassage inbegrepen.
40 MIN

Ultimate Repair & Power Lift Treatment: €85
Deze gelaatsbehandeling biedt de huid een diepgaande verzorging door de hoge concentraties natuurlijke bestanddelen. Ideaal dus om de huid te herstellen na de zomer. Maar ook het hele jaar door is deze behandeling geschikt voor de meest veeleisende huidtypes die veel verzorging en aandacht nodig hebben.

90 MIN

Hydro Lift Treatment: €85
Tijdens de verzorging wordt de bloedsomloop gestimuleerd waardoor de cellen en weefsels van de huid een intensieve zuurstofbehandeling krijgen. De celdeling wordt geactiveerd, weefsels worden intensief hersteld en voedingstekorten aangevuld. Dit resulteert in een levendige, frisse huid, een strak en glad huidoppervlak en een betere huidweerstand.

90 MIN

Anti Age Booster Treatment: €85
Deze instituutbehandeling is gericht op klanten die een behandeling willen waar anti-rimpel en lifting van de huid primeren. Uiteraard wordt er tijdens deze verzorging ook aandacht geschonken aan de andere huidcondities zoals hydratatiepeil, voedingspeil en de natuurlijke bescherming van de huid.

90 MIN

Comfort Skin Care: €59
Body&Bess staat voor herstel en heropbouw van ook de meest gevoelige en breekbare huidtypes. Verhogen van de huidimmuniteit, verbeteren van alle huidfuncties, reduceren van gevoeligheden is waar we naar streven bij hyper sensitieve huiden zoals kankerpatiënten, chronisch zieke patiënten, patiënten die langdurig medicatie nemen of onder narcose geweest zijn. Een dagelijkse dosis bescherming en voeding van de huid verrijkt met actieve werkstoffen zijn noodzakelijk om de huidcellen langer levendig en actief houden. Op deze manier kunnen we hypersensitiviteit reduceren, tekenen van huidveroudering vertragen, huid en gelaatscontouren verstevigen en niet-erfelijke hyperpigmentatie vervagen.
Kortom de huid wordt in alle zachtheid weer opgebouwd en krijgt haar levendige uitstraling terug.

60 MIN

Blooming Facial Treatment: 90€

Tijdens deze verzorging zullen we ervoor zorgen dat de bloedsomloop gestimuleerd wordt waardoor de cellen en weefsels van de huid een intensieve zuurstofbehandeling krijgen. De celdeling wordt geactiveerd, weefsels worden intensief hersteld en voedingstekorten worden aangevuld.

Het gebruik van het Hydro Lift Mask tijdens de verzorging zorgt ervoor dat het vochttekort van de opper-en lederhuid onmiddellijk wordt aangepakt en door de exclusiviteit van het masker en de hoge dosis natuurlijke activia wordt de huid op natuurlijke wijze langdurig gehydrateerd.
Huidverbeterende, boostende ingrediënten en technieken in combinatie met de gloednieuwe power lift eye patches en de unieke toevoeging van massage quartz roller.
Dit alles resulteert in een levendige, frisse huid, een strak en glad huidoppvervlak en een betere huidweerstand.
90 MIN

Seizoensbehandeling Relax & Glow: €85

Een ontspannende gelaatsverzorging met verschillende aroma's naargelang het seizoen .
De huid wordt intensief gereinigd, gehydrateerd en we werken met veel aandacht aan een uitgebreide en ontspannende massage van gelaat, hals,décolleté,schouders en hand&armen.

Het gezichtsmasker heeft een unieke samenstelling, op maat gemengd en aangepast aan wat de huid nodig heeft. Een verzorging zo zalig ontspannend dat je even wegdommelt temidden de zacht geurende crèmes en oliën.
Ontspanning én een glow!
75 MIN

Oogverzorging: €25
Zware oogleden, vochtophopingen, donkere kringen, lijntjes: het zijn allemaal tekenen van vermoeidheid en veroudering. Deze verzorging is expliciet gericht op de oogcontouren en is gevormd om lijntjes, rimpels, donkere kringen en wallen te verminderen. Het maakt de huid egaler en stralend.
Oog-massage, eye patches, ritueel en oogcrème.
Deze verzorging is zowizo al inbegrepen bij de 'Relax & Glow gezichtsbehandeling. ​