Parfumerie Picobello, mijn debuut in de beautybranche 

April 1994, ik was net geen 19 jaar. Na een hobbelig parcours van studiekeuzes kwam mijn papa met het lumineuze idee om mijn eigen zaak te starten. Een nieuw concept, iets wat nog niet bestond in ons dorp … Een parfumerie misschien? Mijn vader zag het helemaal zitten, zelfs de naam had hij al klaar: Picobello, geïnspireerd op een toenmalig beautyprogramma op tv.

Een droom die ik met een flinke dosis ambitie en enthousiasme leven inblies! Een nagelnieuw pand inrichten, papierwerk in orde brengen, producten testen, kiezen en presenteren, … Op 14 oktober 1994 opende ik trots de deuren van Parfumerie Picobello, die nadien uitgroeide tot een gevestigde waarde in Kortenberg. Als jonge ondernemer was ik goed omringd door mijn ouders, grootouders, vrienden en Jean Marc. Een stevige achterban die me onvoorwaardelijk gesteund heeft, en dat nog steeds doet!

Van parfumerie naar nagelstudio en opleidingscentrum  

Ondernemen is groeien, evalueren, nadenken en vooruitgaan. Over de jaren heen groeide mijn passie voor nagelverzorging, manicure en nailart, waardoor ik in 2012 besloot om me volledig toe te leggen op nagelstyling. Onder de naam ‘PicobelloNails’ tilde ik mijn zaak naar the next level, met de focus op nagelverzorging en een uitgebreid opleidingspalet voor de startende of ervaren nagelstyliste. Een keuze waar ik nog geen moment spijt van heb gehad!

Opleiding nagelstyling: inspireren, motiveren en creëren

Na meer dan 20 jaar in de verkoop wil ik mijn jarenlange kennis en ervaring zoveel mogelijk doorgeven, zowel in onze nagelstudio als in ons opleidingscentrum. Jong of oud, starten van nul of al een beetje ervaring, … Onze workshops en opleidingen zijn perfect voor wie zich van A tot Z wil verdiepen in nagelstyling.

PicobelloNails staat voor innovatie en kwaliteit en is steeds mee met de laatste trends in de nagelwereld. Daarom kiezen we resoluut voor kwalitatief hoogstaande producten en zijn we officieel verdeler van het Belgisch merk Urban Nails, kwaliteitstopper met bijzondere passie voor het vak. Een succesvolle samenwerking voor nagelstyling van de hoogste kwaliteit!

“Piekfijne nagelstyling is mijn passie die ik elke dag beleef én up-to-date houd. Zo volg ik regelmatig bijscholingen en draai ik fulltime mee in mijn eigen zaak, zodat ik mijn technieken dagelijks onderhoud en aanscherp. Ervaring die ik wil delen in de nagelopleidingen en workshops!”