Sinds 1994 staan wij voor vele klanten synoniem voor service, vakkennis en mooie nagels.

Mooie nagels zijn een belangrijk onderdeel van een verzorgd uiterlijk.

Bij Picobello leggen we jouw handen graag in de watten met verschillende behandelingen.

Basis Manicure

Ga je graag voor een natuurlijke en klassevolle look? Kom dan eens genieten van een verzorgende manicure! Bij een manicure reinigen we de huid aan de nagelriemen door middel van een elektrische frees. Overtollige en loszittende velletjes worden verwijderd met een vellentang. Verder worden de nagels in vorm gevijld en verzorgd met een voedende olie. De handen worden behandeld met een zachte handcrème. We werken indien gewenst je nagels af met een verzorgende nagellak.

Prijs : 25 euro , Lakken 5 euro

Gellak

Gellak wordt ook vaak semi-permanente nagellak genoemd. Je kunt gellak vergelijken met het aanbrengen van nagellak maar die wel wordt uitgehard onder de LED-lamp. Hoe lang de gellak blijft zitten is afhankelijk van de conditie van de natuurlijke nagel. Bij het aanbrengen van gellak wordt eerst een basecoat aangebracht, daarna een dubbele kleurlaag en vervolgens topcoat.

Prijs 35 euro

Rubberbase (Natural Nail Treatment)

Heb jij last van nagels die continue afbreken of wil jij van het nagelbijten af? Dan is de Rubberbase behandeling de ideale oplossing voor jouw nagelproblemen. Rubberbase is een nieuwe generatie FLEXIBELE gel, deze behandeling wordt gebruikt om de natuurlijke korte nagels te verstevigen. (Een betere en sterkere versie van het vroegere gellak systeem). Deze behandeling wordt toegepast op de natuurlijke nagels om deze te verbeteren en te verstevigen. Na iedere behandeling worden jouw nagels sterker, dit doordat het product in de bovenste lagen van de nagelplaat dringt. Tevens creëert de Rubberbase een c-curve in je nagels, wat voor extra stevigheid en voor een slankere uitstraling zorgt. Een naturelle look, een kleurtje of nail-art, het kan allemaal. Enkel de lengte is beperkt, tot max een aantal millimeter boven je vingertop. Door de flexibele formule van deze gel kan deze moeiteloos buigen met de bewegingen van de natuurlijke nagel, waar er minder barsten of breuken plaatsvinden. Ten slotte werkt de gel ook in op de diepte van de nagelplaat, zodat deze er steeds mee verzadigd wordt. Hierdoor wordt wordt zowel schilferen als het splitsen van de nagels aan de vrije nagelboord voorkomen.

Prijs:47euro

 

Gelnagels

Heb je lange nagels van nature? Maar breken ze snel af? Dan is een Gel behandeling ideaal! Het verstevigt je natuurlijke nagel en geeft daarbij een verzorgde look tot wel 4 à 5 weken. Kunstnagels worden opgebouwd met een gel of acrygel, zonder of met verlengingen. Na de opbouw worden de nagels steeds nagevijld en hiermee in model gebracht vooraleer we een kleur aanbrengen. Verlenging van de natuurlijke nagel gebeurd in ons salon door middel van sjablonen. Wij kiezen er bewust voor geen gebruik te maken van tips omdat elke nagel anders is en wij hiermee op maat van elke klant kunnen werken. Deze behandeling vraagt dan ook meer tijd. Elke behandeling bestaat uit een grondige combi-manicure en plaatsen van kunstproduct.

Nieuwe set zonder verlenging 47 euro: Hierbij wordt het kunstproduct op de reeds aanwezige lengte geplaatst. Er was nog geen gel of dergelijke aanwezig op de nagels.

Nieuwe set met verlenging 72 euro: We verlengen de nagels op maat van de klant. Deze behandeling vraagt enig geduld aangezien wij hier heel precies tewerk gaan. Een goede basis zorgt namelijk voor een langdurige houdbaarheid.

Babyboom

Een traditionele babyboom nagel heeft een lichtroze tint, die langzaam overloopt in een witte tip. Omdat de look een natuurlijke kleur en een rustig kleurverloop heeft, zien jouw nagels er natuurlijk uit. Een babyboom is dan ook erg geliefd bij klanten die geen uitgesproken nagels willen maar liever kiezen voor een onopvallende natural look

Prijs : 49 euro

 

Bij iedere behandeling wordt ruim aandacht besteed aan:

* de verzorging van de nagelriemen

* de conditie van de natuurlijke nagels

* de correcte architectuur van de (kunst)nagels

* de kleurapplicatie (afwerking met fijn penseeltje).

 

 

Nailart , per nagel 1euro

Gel op tenen 35euro

Gel op tenen in combi met pedicure 55 euro