nail-art-workshop

 

 

Waarom kiezen voor een opleiding bij Picobellonails?

Picobellonails is een groothandel en opleidingscentrum waar je terecht kan voor een groot aanbod aan opleidingen in de schoonheidssector. Wij staan bekend voor onze persoonlijke en professionele aanpak. Bij ons ben je geen nummer maar een persoon die wij graag meehelpen met het bereiken van je droom!

 

Opleidingen op maat gesneden

Wij onderscheiden ons van anderen omdat onze basisopleidingen steeds prive zijn.

Jij,je model en de lesgeefster tijdens de opleiding.

Zo gaat alle aandacht integraal naar jou waardoor we sneller kunnen verbeteren als er iets fouts gaat..en zo kunnen we ingrijpen voor er slechte gewoontes worden aangeleerd.

Om de kwaliteit van onze opleidingen te garanderen en om zeker te zijn dat elke cursist voldoende aandacht krijgt, is het aantal cursisten per NailArt workshop ook steeds beperkt tot 5personen.

De opleidingen vinden steeds overdag plaats van dinsdag t/m zaterdag met telkens een max van 3u. In samenspraak met onze agenda kan u kiezen welke dag ’t beste voor u uitkomt. Zo kunnen werkende mensen met variabele uren ook nog genieten van onze opleidingen.

De opleidingen gaan door in onze groothandel met gebruik van de aanwezige materialen. Voor sommige opleidingen dien je een starterspakket op voorhand aan te kopen.

Dit is een zeer uigebreid starterspakket waar je ruim mee toekomt tijdens je opleiding en het oefenen thuis.

Alle overige producten die gebruikt worden tijdens de opleidingen kan je ook terugvinden in onze groothandel. Zo ben je zeker dat je de aangeleerde technieken effectief kan gebruiken bij je (toekomstige) klanten.

Topmerken

Om  een perfecte kwaliteit te kunnen garanderen, werken wij uitsluitend met topmerken.

Wij innoveren en vernieuwen steeds ons opleidingsprogramma om zo de cursisten de nieuwste technieken aan te leren.

Onze merken zijn:

 

merken