Picobello Nails&Beauty opende de deuren in 1994.

Over de jaren heen hebben we ons verder gespecialiseerd in de wijde wereld van de esthetiek. We blijven up-to-date door regelmatige bijscholing en kunnen u zo bijstaan met raad en daad. Onze behandelingen worden steeds uitgevoerd met kwalitatief hoogstaande producten.

De merken van cosmetica, parfums, nagelproducten en make-up die u bij ons vindt hebben hun naam niet te grabbel gegooid op de massamarkt. Ze onderscheiden zich door de kwaliteit van de ingrediënten én omwille van de gepassioneerde mensen die deze producten  gemaakt hebben.

Bij ons kan u terecht voor:

Beautycenter

  • Gelaatsverzorgingen
  • Zonnebank
  • Pedicure&manicure,
  • Ontharingen

Nagelstudio

*Voor de plaatsing van Soak Off Gel,Gelnagels in alle vormen en kleuren, van naturel tot french tot color met of zonder nailart.  Wij helpen je graag bij de juiste kleurkeuze en staan je bij met het geven van het juiste advies. 

Opleidingscentrum

*Heb je altijd al gedroomd van een toekomst als nagelstyliste? 

Is jouw grote wens je eigen nagelsalon openen en klanten gelukkig maken? 

Of wil je gaan voor een carrièreswitch ? Maak van je passie je beroep!

Dan ben je bij ons aan het juiste adres!Wij geven verschillende opleidingen aangepast aan jouw vragen!

* Ben je op zoek naar een leuke en leerzame workshop op het gebied van nagels? Wij verzorgen diverse workshops op het gebied van kunstnagels, nailart, voetverzorging en hand- & nagelverzorging.

* Wij voorzien zowel professionele als hobbymatige nagelstylistes van producten en accessoires.

 

Onze merken

Om  een perfecte kwaliteit te kunnen garanderen, werken wij uitsluitend met topmerken.  Wij innoveren en vernieuwen steeds ons opleidingsprogramma om zo de cursisten de nieuwste technieken aan te leren.  Wij zijn verdeler van NSI & Urban Nails en Royx Pro Suikerontharing.

U vindt veel informatie over onze producten en diensten op onze website, maar we zijn ongetwijfeld zaken vergeten te vermelden. Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Neem gerust contact met ons op. 

 

Tot binnenkort bij Picobello Nails&Beauty.