nail-art-workshop

 

 

 

bullet

Workshop Basis Make Up


Welke kleur past wel of net niet bij je?

Hoe werk ik mijn wallen weg?
Welke dagcrème gebruik ik best? 

In een gezellige sfeer kom je te weten hoe je je huid in de watten legt en je jezelf best opmaakt, hoe jij het beste uit je zelf haalt zodat je een hele dag straalt, want geef toe, als je er goed uitziet dan heb je toch meer zelfvertrouwen.

In deze workshop leer jij exact hoe je met een simpele dagmake-up stralend de deur uitkan. We starten bij de reiniging en eindigen als laatste bij de lippenstift - we volgen als het ware een stappenplan op intussen kan je  genieten van een glaasje bubbels en wat versnaperingen.

 

Prijs: 59€  excl BTW
Privé begeleiding (keuze van dag en uur) 69 € ex BTW
Data : enkel op afspraak 

bullet

Workshop Feest Make Up

Tover jezelf om tot de “Belle van het bal”! Heb je moeite met het creëren van een stijlvolle glamourlook? Of eindigt elke poging om een smokey-eye te zetten in panda-ogen? Dan is het tijd voor een les in avondmake-up! ’s Avonds valt het licht anders en gelden er bijgevolg andere make-upregels.  

In deze workshop leer je alles over feestelijke make-up: van smokey-eyes (zacht én intens) en eyeliner tot mooie volle lippen en prachtige oogschaduwkleuren.

Prijs: 59€  excl BTW
Privé begeleiding (keuze van dag en uur) 69€ ex BTW
Data : enkel op afspraak 

bullet

Workshop Tieners Make up voor beginners

Ben jij een make-up dummie? Je huid verzorgen, make-up gebruiken, je nagels lakken: je leert het hier! 

Je huid goed verzorgen is heel belangrijk en daarom beginnen we met reinigen, scrubben en hydrateren op een goede manier. Denk je aan make-up of heb je het al eens geprobeerd? Dan is het goed om te weten welke tinten bij jou passen en hoe je mascara en oogpotlood juist gebruikt. En onze nagels verzorgen en versieren we tot in de puntjes met allerlei leuke sjablonen.

Voor meisjes vanaf 12 jaar. Ouders niet toegelaten☺ ☺ ☺

 

Prijs: 
Data : enkel op afspraak 

 

 

nail-art-workshop-bottom